tisdag, oktober 24, 2006

24 oktober 1985 torsdag


I dag har vi haft bad. I dag är det FN-dagen och vi har gjort fredsduvor. Det blev så stökigt så jag och P fick vara inne på rasten och städa. Det tyckte dom andra var fuskigt att vi fick vara inne på rasten. Vi har flyttat bänkarna så nu sitter jag bredvid D och S. Jag och mamma gick till skolan på kvällen för vi hade klassmöte med föräldrar och barn. I dag har vi haft ärtsoppa i skolan och hemma har vi haft köttsoppa.

Det där var alltså när jag gick i trean. Vi tyckte ju allihop att det var jättekul att vara ute på rasterna och leka "istappen" och "herre på täppan" och allt vad man lekte, men det var en sport att försöka få vara inne på rasten. En sport som sällan lyckades. I princip var det bara förkylda elever i minus trettio som fick lyxen att stanna inomhus och mysa.

8 kommentarer:

Jimmy sa...

Mysigt inlägg!
Speciellt det här med och få vara inne..och köttsoppa.

Mia sa...

Jag minns hur mysigt man tyckte det var att få vara inne. Även om det var jättekul att få vara ute och leka. Att vara inne tillhörde ovanligheten så det var väl därför. Och köttsoppa är jättegott.

Jimmy sa...

Mmmmm..köttsoppa med klimp, even better!

Mia sa...

Med klimp:) Vilket fenomen egentligen!

Jimmy sa...

Att några klimpar kan göra så mycket, menar du?:-)

Mia sa...

Nja, förut gillade jag klimparna, men i dag föredrar jag soppan utan. Jag tänkte på köttsoppa med klimp ur ett perspektiv. Vilken grej! "Köttsoppa med klimp" Så det låter! Vilken häftig maträtt!

Jimmy sa...

Mmm...det låter matigare:-)

Mia sa...

Kanske det:)