fredag, maj 11, 2007

Koreografi

Georgiens livsfarliga dans med dragna svärd var ju kul. Danmarks röda fjäderdans var också rätt bra. Den stora kronan de hade i bakgrunden var också fin. (Så att man inte ska tvivla på vilket statsskick Danmark har) Moldaviens viftande med röda skynken var däremot inte roligt. Schweiz vampyrdans var också för utstakad. Varför rockar de inte på bara?

Som Andorra. De körde bara på, och såg ut att ha roligt. (En av killarna i Andorra hade ju glasögon förresten. Säkert många som haft det, jag som inte minns bara)

Ska man ha dans ska den sitta till hundra. Ukraina hade en bra koreografi förra året med hopprep och tamburiner, och den satt perfekt. Ukraina kommer att ha en fantastiskt bra dans i morgon också.

Många skulle behöva sluta med att täcka över skrala låtar med dans. (Det känns som att det är det som är syftet med koreografi.) Det funkar oftast inte. Och andra skulle behöva sluta med att förstöra bra musik med overwhelming dans. Har man något osedvanligt bra att komma med, då är det okej. Men annars: Rocka på! (eller gör som ukrainarna).
Det är för mycket omotiverad "dans" i ESC.

2 kommentarer:

Conny sa...

Är du laddad inför kvällen nu då?

Mia sa...

Snart, förhoppningsvis, är jag fulladdad! :)