lördag, november 04, 2006

Mörkersåpan


Följetongen om mörkersoppan fortsätter. Man skrattar fast man borde gråta.

Hakkorset är borta. Han tog bort korsen för tyskarnas skull. Tyska turister med så feta plånböcker att det skulle kännas även för Styrman om de föll bort. Tyskar vill inte mötas av nazireferenser när de kommer till idyllen vid Polcirkeln. Styrman kanske har vett i huvudet ändå. Om man gräver djupt.

Hakkorsen är borta, men jag tror att även tyskar kan stava till gestapo.

Elförsörjningen i Övertorneå är under all kritik. Sedan 1 november har Styrman höjt nätavgiften med 33 % av ett enormt högt pris. Han var dyrast i landet och högt över medianen redan innan höjningen. Vad är det kunderna tvingas betala för? Privatkunderna borde göra som kommunen; gå i betalningsstrejk. Men då måste alla vara med på det, vilket inte kommer att hända när det finns slöhjärnor som påstår att "pratet om höga priser är överdrivet". Kolla bara Nordnytt 3 november. En sak har jag lärt mig av det här och det är vilka politiker jag INTE ska rösta på om jag flyttar tillbaka till Övertorneå.

Det här är en enda mans verk, och det finns ingen ursäkt för att på något sätt försvara sånt här. Knapsu skriver också om Styrman.

5 kommentarer:

Jimmy sa...

Jaså..så den skylten är kvar..ja fy f*n säger jag om det!
En skrattsorglig historia...
Du tog med det bra..med det här ordspråket.

Mia sa...

Den skylten är kvar! Jag säger samma sak som du om det!

Jimmy sa...

Stod mer "roligheter" i dagens NSD...finns säkert i nätupplagan också...
Nu idag...

Mia sa...

Jag läste nåt om "amerikansk komedifilm":) Nog skulle jag gärna vilja ha en rundtur och titta på hans fina fina välskötta men ack så uttjatade ledningsgator.

Jimmy sa...

:-)
Hoho...ja det var nånting sånt ja...
Nånting som slår mig..som en fråga förresten..blir.."hur ser hans fru på honom egentligen?"...

Jag menar..om (ohoho) det skulle visa sig att "världen" har rätt...och han har fel..undra vars hon skulle stå..undra var hon står nu..?...vad gäller allting.